موافق گذاشتن پست مشترک مهدوی واسه سه‌شنبه‌ی هفته‌ی بعد هستید عایا؟

نوشتنش ک من خواهم نوشت ولی اگه شما هم اگه می‌خواید متن رو همه مشترک بذاریم پیام بدید

یا نه کلا هر کی با زبون خودش سه شنبه پست مهدوی بذاره

★*★*★*★*★*★*

واسه امشب ک شب رغبت‌ها هست(ی سرچ بزنید ک فرق شب آرزوها با شب رغبت‌ها چیه) پیشنهاد می‌کنم مناجات شعبانیه رو بخونید ب خصوص اونجا ک میگه

"إِلَهِی هَبْ لِی کَمَالَ الاِنْقِطَاعِ إلَیْکَ وَ أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِیَاءِ نَظَرِهَاإِلَیْکَ "

"خدایا کمال جدایی از مخلوقات را، برای رسیدن کامل به خودت به من ارزانی کن، و دیدگان دلهایمان را بهپرتو نگاه به سوی خویش روشن کن، "

هب یا هبه ب اون بخشش و عطایی میگن ک بدون پشتوانه‌ی کارایی ک انجام شده از طرف یکی دیگه واسه همیشه ب آدم میدن

این بخش از مناجات میگه ک من ن عملی واسه این دارم ک بخاطرش بگم خدا چون مثلا نمازام رو می‌خونم یا مثلا فلان کارا رو می‌کنم دعاهام رو انجام بده یا مثلا چون محبت اهل بیت دارم یا از این جور چیزا ب من ی چی بده

میگه خودتی و خودت هر چی هم هست بازم خودتی ب من ببخش (هب)

بیایم امشب رو اگه می‌خوایم دعا کنیم چ واسه خودمون چ واسه بقیه اینجوری دعا کنیم هم حالش بیشتر هم قشنگ تره ک بگیم از خودت هر چی فک می‌کنی قشنگتره بهمون بده

واسه منم اگه خواستید دعا کنید ک شدیدا و سخت محتاجیم ب دعا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوشته‌های نغمه محمدنیا شو تی وی - جدیدترین سریال های کره ای با زیرنویس چسپیده Welcome otaku آموزش تعمیرات لوازم خانگی (کولر گازی ، پکیج، داکت اسپلیت) کتاب حقیقت چسب کاغذ دیواری پايگاه اطلاع رساني باشگاه کشاورزان جوان روستاي سنو Photoshop آزارچه www.carstar.com